Optima Cardio Potas + - propozycje kanapkowe oraz dania na ciepło
(262.)
Cześć :)
Jakiś czas temu pokazywałam Wam nowe testowanie z margaryną Optima Cardio Potas.
Część z Was pisała w komentarzach, że woli masło i, że nie używa podobnych wyrobów. Dzisiaj jednak chciałabym Wam przedstawić kilka propozycji jak tę margarynę można wykorzystać, być może zachęcę do jej wypróbowania :)
Margaryna Optima Cardio Potas nie smakuje jak zwykła margaryna. Ma delikatniejszy bardziej wyrazisty smak. Na kanapkach rozsmarowuje się z lekkością nawet zaraz po wyjęciu z lodówki.
Co znajdziemy na opakowaniu:
Optima Cardio Potas + zachęciła mnie do robienia ładnych kanapek.
Więcej na temat propozycji kanapkowych możecie dowiedzieć się na optymalne wybory.pl
Jest tam bardzo fajna zakładka z kreatorem kanapek, gdzie stworzycie swoją i dowiedziecie się od razu z jakiś właściwości się składa, np. ile ma tłuszczu, białka, a ile węglowodanów :)
Niżej przedstawiam propozycje kanapkowe jakie u mnie powstały:
Jednego dnia kanapki były z białym serem, świeżym ogórkiem i sałatą. Posypane solą i czarnuszką :)
Innego dnia z sałatą, żółtym serem i kiszonym ogórkiem :)
Robiłam też naleśniki z dodatkiem margaryny Optima Cardio Potas +
A także jajecznica na Optimie Cardio Potas + :)
Smakuje zarówno dorosłym jak i dzieciom. Sprawdza się na kanapkach, ale też pasuje do ciepłych potraw. Mam zamiar wypróbować jeszcze inne przepisy. W tej chwili jesteśmy w trakcie używania drugiego opakowania.
Używaliście margarynę do innych dań niż tylko do kanapek?
Jak Wam się podobają moje propozycje wykorzystania margaryny Optima Cardio Potas + ?
Miłego dnia
pozdrawiam - Madzia :)
Cześć :)
Jakiś czas temu pokazywałam Wam nowe testowanie z margaryną Optima Cardio Potas.
Część z Was pisała w komentarzach, że woli masło i, że nie używa podobnych wyrobów. Dzisiaj jednak chciałabym Wam przedstawić kilka propozycji jak tę margarynę można wykorzystać, być może zachęcę do jej wypróbowania :)
Margaryna Optima Cardio Potas nie smakuje jak zwykła margaryna. Ma delikatniejszy bardziej wyrazisty smak. Na kanapkach rozsmarowuje się z lekkością nawet zaraz po wyjęciu z lodówki.
Co znajdziemy na opakowaniu:
Optima Cardio Potas + zachęciła mnie do robienia ładnych kanapek.
Więcej na temat propozycji kanapkowych możecie dowiedzieć się na optymalne wybory.pl
Jest tam bardzo fajna zakładka z kreatorem kanapek, gdzie stworzycie swoją i dowiedziecie się od razu z jakiś właściwości się składa, np. ile ma tłuszczu, białka, a ile węglowodanów :)
Niżej przedstawiam propozycje kanapkowe jakie u mnie powstały:
Jednego dnia kanapki były z białym serem, świeżym ogórkiem i sałatą. Posypane solą i czarnuszką :)
Innego dnia z sałatą, żółtym serem i kiszonym ogórkiem :)
Robiłam też naleśniki z dodatkiem margaryny Optima Cardio Potas +
A także jajecznica na Optimie Cardio Potas + :)
Smakuje zarówno dorosłym jak i dzieciom. Sprawdza się na kanapkach, ale też pasuje do ciepłych potraw. Mam zamiar wypróbować jeszcze inne przepisy. W tej chwili jesteśmy w trakcie używania drugiego opakowania.
Używaliście margarynę do innych dań niż tylko do kanapek?
Jak Wam się podobają moje propozycje wykorzystania margaryny Optima Cardio Potas + ?
Miłego dnia
pozdrawiam - Madzia :)
Mój mąż ją jada, ale zachwycony smakiem to nie jest :P
OdpowiedzUsuńA mi smakuje :)
UsuńAle mi zrobiłaś smaka na kiszonego ogórka:) I na naleśniki haha:)
OdpowiedzUsuńJak są w piwnicy ogórki to można kanapeczkę zrobić ;)
UsuńA ja nie przepadam za takimi ;)
OdpowiedzUsuńTradycyjne masełko?
UsuńCzytający o jej cennych właściwościach i przyznam, że zapowiada się ciekawie. :)
OdpowiedzUsuńWarto chociaż wypróbować :)
UsuńWiesz, ja w ogóle nie smaruję chleba... ale wydaje mi się, że jest godna uwagi.
OdpowiedzUsuńDla mnie kanapki bez jakiegoś smarowidła są suche ;)
Usuńwolę masło
OdpowiedzUsuńteż u nas gości :)
UsuńJa jednak wolę masło i to niezbyt często, bo nawet kanapki rzadko kiedy smaruję :)
OdpowiedzUsuńtak bez niczego ? dobre są ? ;)
UsuńZjadłabym takie kanapeczki ;)
OdpowiedzUsuńMa dużo cennych właściwości!:)
OdpowiedzUsuńxxBasia
Ja zdecydowanie wolę masło, ale moja córka masła nie lubi i woli margarynę, więc rzucę okiem na właściwości tej polecanej przez Ciebie, może będzie lepsza niż inne. Obserwuję:)
OdpowiedzUsuńCo masz na myśli pisząc, że smak ma bardziej wyrazisty?
OdpowiedzUsuńKiedy posmakowałam ją pierwszy raz, od razu poczułam różnicę. Kupując inne mixy itp. nie czułam specjalnie ich smaku, a ta ma taki specyficzny - dla mnie dobry, mogłabym jeść z nią kanapki nie dodając nic innego :)
Usuńnie smaruję raczej chleba :D
OdpowiedzUsuńznamy i lubimy, zapraszam na ostatnie godziny rozdania:)
OdpowiedzUsuńBardziej masło niż margarynę :D Masła używam do robienia jajecznicy:)
OdpowiedzUsuńJa margaryny nie jadam w ogóle, masło tylko od czasu do czasu i za bardzo nie przepadam :D Tak, kanapki jem suche, zawsze wydaje mi się, że to masło jest tam zbędne :) Ale kanapeczki dobre, jadłabym takie tylko bez margaryny :D
OdpowiedzUsuńTaka margaryna faktycznie działa jeśli się stosuje ją regularnie :) można zrobić jeszcze masę do andrutów :) z cukrem pudrem i np sokiem z cytryny :)
OdpowiedzUsuńO mamo ale się głodna zrobiłam ;)
OdpowiedzUsuńJa niestety już tyle złego się naczytałam o margarynach, że nic mnie nie przekonuje.
OdpowiedzUsuńOch jak tu wiosennie :)
OdpowiedzUsuń